Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Aku Share Sebab Ramai Orang Tak Tau, “Mereka” itu ada sebenarnya..*Gambar takde edit2..

 

Susulan kes kehilangan acap.. Ramai yang tak percaya dan menolak pasal “dunia lain”… Nie aku share sikit gambar pernah diambil tahun 2015 lau tak silap.. Lokasi dirahsiakan sebab taknak menakotkan orang lain.. Mase tu kami berempat je kat sni.. Takde orang lain.. Bila balik umah tengok gambar baru perasan.. Seolah ade orang lain tengah ambil wuduk di hujung sungai tu..
#Kuasaallah

*Aku Share Sebab Ramai Orang Tak Tau, “Mereka” itu ada sebenarnya..

*Gambar takde edit2.. Aku tak suruh korang percaya.. Aku cume share ape pernah aku lalui..

*Gambar nie saya tak boleh pastikat tarikh sebenar dia.. Lebih kurang tahun 2015.. Atau mungkin 2014.. Gambar nie dah lame simpan dalam Samsung tab isteri, tab tu plak Jarang2 on.. Pakai mse enset personal rosak.. So tadi saya on untuk Bluetooth kat enset personal.. Tak tau tarikh tu keluar sebb data dia dah rosak atau memang tu tarikh ditangkap gambar tu.. Sy share gambar nie sbb agak mrah dengan komen2 negatif tentang kehilangan acap tu.. Ramai yg tak percaya masih wujudnya “alam lain”.. Jadi sy tunjukkan ape yg pernah saya lalui..dan gambar nie diambil HANYA KAMI BEREMPAT sahaja di kawasan berkenaan.. Waktu dri asar ke senja(dah lupa).. Jelas tak penjelasan nie.. ☺

Shapex Sang Kai is with Siti Ayu Solehah.

Noraliff Zaid Aku pun pelik dkt org2 yg tak pcaya “Alam Ghaib” atau dunia lain ni. Kena belajaq lagi ni noh, sebelum manusia jadi khalifah d bumi ni ada makhluk lain yg 1st dduk atas bumi ni sblum Nabi Adam d turunkan dan Allah halau dan ghaibkan semuanya drp pandangan manusia. K sekian done dakwah. 😏

Mimi Roszalia Bnda mcm ni mmg wujud, cuma org yg xpenah mengalami bnda ni je akan menafikan sb xnmpk dgn mata kasar

Sri Habibi semoga Acap kembali semula dengan selamat .sangat menyayat hati terutama kasihan pd isteri, anak, dan keluarga beliau..Allahu Yusahhil kulluha

Zura Yusoff Sy percaya adanya alam lain..dan sy pernah nmpk dgn mata sendiri 3 kjadian yg berasingan

Nathirah Muhani Alam bunian ni memang wujud…mereka makhluk Allah juga….hanya kita tak melihat antara satu sama lain….dgn izin Allah antara 2 alam ini boleh berjumpa dan bersemuka…

E-one Lds E-one Lds bunian makhluk jin.. Allah dah jelaskan pun jin tu ada .. adeiii percaya la wujud tu benda.. lau xpercaya susah la

Dewi Suci Dewi Suci Tpi bunian sy suruh sy bezikir seribu lbih dlm sehri…allamdulilah…sy bjya lps solat asar 500 solat mghrib 500 solat isak 500 sbuh 500 zohor… 2 ribu dlm sehri..slma ni lps doa doa untuk mok dgn sy anok sy je..skrang rezeki tak putus2 dlm thun ni….amiin

PENGIKLANAN BERBAYAR!

Rahsia buat duit ribuan ringgit dengan shoppee!!

pernahkah anda beli barang di shopee?

Tahukah anda shoppee merupakan lubuk buat duit paling popular di Malaysia?

50 usahawan beep diperlukan!

# Mendedahkan teknik rahsia jana pendapatan di Shoppee seumur hidup
#Membekal Lebih dari 100 ribu produk untuk anda jual di shoppee, lazada, ebay
#modal yg kecil tapi komisyen yang besar
#tak perlu pening fikirkan pakaging barang
#tak perlu fikir tentang penghantaran
#komisyen pasif dari agent secara harian dan bulanan seumur hidup
#kelas dan latihan di diberikan step by step dari A-Z hingga boleh menguasai teknik

Penerangan adalah PERCUMA!!

PELUANG INI HANYA TERBUKA UNTUK WARGA SELANGOR DAN KL SAHAJA

Hubungi
Wasap.my/601136239413

atau korang boleh JOIN GROUP WHATSAPP KLIK DI SINI –> https://chat.whatsapp.com/LwN1SuGr5Ss3Fz9M4yKCaa

 

BERMINAT NAK IKLANKAN PERNIAGAAN ANDA DI BLOG KAMI? PENGUNJUNG HARIAN 50,000- 500,000 SILA PM KAMI DI FACEBOOK https://www.facebook.com/dnews.fun/messenger