Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Benda boleh curang buat apa sorok..kantoi lagi si aliff ni


Hari ini kecoh dilaman sosial tentang gosip mengatakan bahawa pelakon, Alif Aziz, dilaporkan curang.

Alif dilaporkan kantoi curang dengan seorang gadis berusia 17 tahun dan disebarkan oleh seorang gadis yang tidak berpuas hati dengan wanita yang menjalin hubungan bersama Aliff itu kerana enggan membayar hutang kepada abangnya.

Setakat ini, masih tiada pengumuman rasmi daripada mana-mana pihak, namun peminat rata-ratanya memberikan sokongan pada Bella Astillah pada ruang komen. Nama Alif Aziz dan Bella juga kini trending dilaman Twitter,

Sumber Beautifulnara.

Muhamad Redzuan Aduhhh baru ja kolaborasi dgn Raihan menyayi lagu Nasyid. Dah buat hal lagi alipp ni

Arin Noor Boleh kena tangkap kes rogol ni sbb bawah umur

Muhammad Alif sampah.. merosakkan nama alif.. aku sebagai wakil nama2 alif tak mengaku sampah ni kaum aliff… huhu

Shakira Gomez hahahahaha…betikna mcm ni pun nak….myb sebab dia punya lagi padu kut dri bella…

Al-Bara Malik Al-Ansari Biasanya org tinggi ni pelir bsr n pnjg nokharom..tmbh plk muka hensem, pmpuan mna xnk serah diri.. Astaghfirullahalazim😔😔😔

Ikie Idham Kali ni mak alif nak cakap apa pulak? Tak nak backing anak ke makcik? Hahaha

Khrl Nzr Abdullah Netizen nak serang ig jangan salah aliff yer! Aliff satar suami yg mithali! Aliff sukri pun suami yg mithali… hati-hati nak buat serangan kat ig tu!

Aliff ni nama nama aliff aziz! Bukan aidil aziz, aidil aziz pun baik, bukan jugak aziz harun yg tak kawen lagi… sekali lagi ulang… nama dia Aliff Aziz

Raflin Apie X sabar mau baca apa yg bella buka aib laki dia di insta lepas kes ni..mcm wayang bersiri

Fathia Wong Pelanduk 2 serupa, aliff aziz mana de muka serabai selebet Gini oiii, body aliff aziz Sado, ni keding 😏🤦🏻‍♀️

Zieyma Zieyda Iouls cannot brain laa wife si mamat ni…. mamat ni da byk kali buat prangai….pun boleh simpan lg… xrasa sakit hati ke? Xpenat ke melayan prangai die tu….
Yes,u ada anak dgn dia…tp better u fikir masa dpn anak u n u laaa… common… xsemestinya perempuan xleh hidup tanpa lelaki…😑
Buat solat istikharah…in Shaa Allah akan ada jln penyelesaian nya….

Astaghfirullah…knpe bulan pose aku tbe² jd members bawang ni…

Syafiq Shafie Ckup2 la tu..bleh cari laki lain dah..cari aliff satar ke..alif syukri ke..alif ba ta ke..

Ejam Kadok Mati la kau alif bini dia dan rombongan dah nak naik kl cari kau… Jagan main2 degan budak sabah.. Kena2 lagi orang tapak meluas… Mati la kw d kejakan.. Pempuan macam tu pun kau nak.. Yg besar.. Yg chaby2… Kw ne kurus mahu juga test begitu.. Jelaker kau..