Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kerajaan PH ni jenis lelaki bukak baju terus melompat tayang “telor” kata Haris Hauzah

Kalaulah sebuah kerajaan itu seorang lelaki dan politik itu adalah s*ks – Sesungguhnya kerajaan BN dulu lagi pandai tentang s*ks dan tahu beri n*fsu s*ks yang banyak kepuasan.

Kerajaan PH terlalu gopoh gelojoh dan selalu terburu-buru. Dia tak pandai nak ‘handle’ dan ‘control’ n*fsu dan nafas. Kerajaan PH ni jenis lelaki yang tak mandi masuk bilik tutup lampu bukak baju terus melompat tayang “telor” atas katil dekat pasangan. Dia takkan gunakan alat, skill dan helah lain selain “telor” yang satu-satunya dia ada. Dia takkan pujuk rayu cium dan cumbu kerana main “telor” itu saja satu-satunya kepandaian.

Bila bersama dengan pasangan, dia akan menjolok dalam-dalam dengan tujuh lapan kali henjut sampai capai klimaks nikmat perseorangan. Kemudian lekas-lekas dia pancut ke dalam supaya takde pembaziran dan takde juga kotoran yang nanti dia sendiri gelikan.

Lepas habis puas keletihan dia akan baring dalam b*gel melihat “telor kenikmatan” sambil renung kipas yang tak berjalan sebab dia lupa tadi nak “on” kan. Sambil- sambil baring ambil semula nafas yang banyak dah dibuangkan, dia kemudian cepat-cepat tanya dengan muka puas pada pasangan.

“Between I dengan late husband you yang meninggal pada 9 May dulu tu tentulah I yang lagi best dan lagi power kan ?. Sebab I ni baru berapa bulan. Husband you dulu tu dah 60 tahun banyak salah yang dia buat dan dia tak tahu banyak skill so I kenalah kerjakan you tolong puaskan. You puas kan… kan… kan… kan… kan… kan…kan… kan…?”

Pasangan si perempuan pun terkebil-kebil meluat malas nak layan. Yelah tujuh lapan kali henjut dah pancut apa yang nak dipuaskan.

Begitulah kalau politik itu s*ks dan kerajaan PH itu seorang lelaki yang konon serba memuaskan.

sumber asal : Haris Hauzah

 

Treding kini!

Punai betullah! inilah menteri yang nak jahanamkan artis-artis tempatan! Awie sound Syed Siddiq

Exco Johor : tak puas hati dengan TSMY, Mahathir ugut letak jawatan PM

Netizen dakwa lagu Siti Nordiana antara punca PH kalah di Rantau

Pukul & pecahkan dara gadis bawah umur netizen dedahkan wajah ‘barua’ berkenaan

7 gambar wanita dirog*l mayat keadaan telanj*ng dicampak celah batu

Lantikan MB Johor : Peguam dedahkan siapa lebih ‘berkuasa’ PM atau Sultan

TMJ Anak raja kurang ajar dan paling bangsat! – Mak cik PPBM

Ketua polis terkejut Acap hilang di Gopeng ditemui di johor?

Video : Majlis perkahwinan dihiasi tarian berah! gadis separuh bog*l