Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

KISAH SER4M M1STERI KLCC.. SATU LEVEL DI KOSONGKAN UNTUK ‘DIA’

 

Seorang Lelaki Bongkar Rahsia Kenapa Ada 1 Tingkat Di KLCC Trpaksa Dikosongkan. Seram Bila Dah Tahu.

Sudah menjadi kebiasaan, mana mana bangunan tinggi atau besar mesti ada ‘penjaga’nya. Jika anda tanya mana mana orang lama dalam bangunan pasti ada cerita cerita pelik atau ser4m yang dia akan kongsi.

Kali ini cerita tentang salah satu mercu tanda Malaysia, iaitu KLCC. Tempat yang memang terkenal di seluruh Asia dan rasanya dunia tetapi ada kisah mist3ri di dalam dan luar KLCC. Cerita ini diambil dari laman web lekatlekit.com

KISAH SER4M M1STERI KLCC.. SATU LEVEL DI KOSONGKAN UNTUK ‘DIA’

Ok hari ni kami nak share kisah m1steri yang di katakan berlaku kat KLCC.Tu dia kebanggaan orang key el katanya KLCC. Baru urban lepak KLCC. depa tak tau ingat tempat urban ni tak dak cerita m1stik ka? Apa hangpa ingat h4ntu tak up to date? Ingat depa lepak kat rumah tinggal & banglo usang ja ka? Depa pun lepak KLCC jugak ok.

Masa kami dok baca kat forum kisah seram terjumpa satu threat yang share kisah misteri di klcc ni. Katanya kat bangunan KLCC tu ada satu tingkat (Level) di kosongkan. Memang kalau naik lift tak ada no untuk tingkat tu. Memang level tu takkan ada lift berhenti atau terbuka la kot.

Menurut cerita ,terpaksa di kosongkan sebab ada gangguan. Gangguan apa dan macam mana tak pasti la. Tapi apa yang di gambarkan gangguan m1stik la bukan gangguan bekalan air ke hapa yer.Jangan loyar buruk sangat ok!

Satu lagi m1steri yang memang m1steri la katanya.. Ada satu tasik buatan depan KLCC.. katanya kat tengah tasik tu ada pulau kecik. Tu pun ada m1sterinya. m1steri apa tak pulak di ceritakan. Memang spoil la orang yang share kisah ni..

Betul betul m1steri sampai tak ada cerita langsung di sebalik m1steri yang dia cuba sampaikan. hahahahaha

Ada satu kisah terbaca kat threat dalam forum tu.. Pengalaman dari someone ni. Dia kerja kat situ. Pada satu hari tu dia naik dari L42 ke M dalam pukul 8 malam gitu.. Tetiba terbau wangi yang amat. Bau tu seakan akan bunga melur..

Masa tu dia dengan bos dia. Mujur la kan ada bos.. Kalau sorang sorang gamaknya terbau pelik pelik macam tu dia pun jadi macam bunga bunga cinta layu di pus4ra jugak.. Bau tu ok la kan.. Tapi masa lift sampai pintu terbuka, dia hampir nak masuk dah ni bos dia tetiba tertoleh sebelah kiri.dan ternampak.Jeng jeng jeng..

Bukan nampak retis tak juga nampak bos yang lagi besar dari bos dia tu Tapi nampak seorang lelaki dengan senyuman yang menyeramkan.. lebih senang faham dia menyeringai kat depa.

Bila pandang bawah.. confirm bukan manusia. Tak nampak kaki. Memang tak tunggu la depa nak bersalaman apatah lagi berkenalan.. terus masuk lift mulut terkumat kamit baca apa yang patut.

Katanya seminggu selepas tu colleage dia pun kena sakat dengan poc0ng.. siang siang hari pun dia tak bagi change ok! Sedia bermomok untuk negara katanya. Sakat selagi ada peluang. Memang set4n punya h4ntu kan???

Ada satu cerita kat level bawah tanah katanya.. Sorang techician ni pergi nak buat kerja kat situ nampak satu lembaga menyerupai manusia boleh berjalan tembus dinding.Ni ilmu dia tinggi ni.

Mungkin dia belajar dengan kaki ponteng sekolah dulu. Boleh tembus tembok sekolah nak lari keluar. hahahaha

Kisah seterusnya.. kejadian berlaku kat lift jugak. Minah2 ni nak naik lift bila pintu terbuka nampak ada sorang budak dalam lift. Budak je.. apa ada hal. Tak seram pun budak tu..

Tapi bila dorang masuk dalam lift tetiba suara annouce Lift overl0ad padahal depa bertiga je. Jadahnya overload.. semua badan takde pun oversize.. masing masing berpandangan sesama sendiri tak lama lepas tu pintu lift tertutup.

Masing2 diam tak kata apa dah la time tu. Buka je pintu lift memasing berebut nak keluar dulu. Menjadi m1steri sampai sekarang apa yang menyebabkan lift tu overload?? Maybe ada simpan jongkong emas dalam perut gamaknya hahahaha

Ni kisah agak seram.. Pengalaman seorang geologist kena kacau masa buat kerja. Pejabat dia kat bangunan tu juga. Level apa.. department apa.. tak pula di bagitau. Kisahnya dia tengah buat kerja.. dok lipat2 kertas tetiba dia nampak seorang budak b0gel dok pandang dia buat kerja..

Walaupun budak memang cukup dia buat segala bulu buluan meremang tahap tercabut akar juga la.. Di tambah lagi bila dia dongak nampak mak bapak budak tu pun ada sekali join tengok dia buat kerja. Memang dia takde tunggu minum kopi cicah biskut hupseng ke hapa dulu la.. capai beg gerak selaju mungkin mengikut kekuatan tenaga zahir dan batin yang ada masa tu.

Ni kisah di level 14, tower 2 pulak.. Ada sorang minah ni kerja kat HR department. Dia ni katanya memang lemah semangat. Kurang minum air jampi la tu hahahaha tapi selalu stayback sampai lewat malam. Katanya tiap kali dia nak ke tandas mesti nampak ada kelibat putih terbang tepi dia..

kita macam jalan bersaing macam tu. Macam nak temankan dia ke tandas.. Dan kadang2 katanya nampak cik ponti tercegat lepak luar tingkap tengok dia buat kerja. Aku syak cik ponti tu.. teringin nak keja dalam opis kat KLCC tapi application dia kena reject sebab status bukan manusia hahahaha

Cukup la tu komp1lasi kisah seram yang berlaku kat bangunan berkembar petronas KLCC tu.. kang ada yang hantar surat resign pulak kan. Tak pasal pasal blog lekatlekit.com di tuduh punca staff2 yang bekerja di bangunan KLCC letak jawatan secara berjemaah.. hehehehe

Moral of the story.. macam biasa kisah s3ram yang berlaku kat bangunan tinggi2 & besar besar ni mesti ada kaitan dengan perjanjian dengan makhluk m1stik sebelum bermula projek pembangunan kat situ.. atau ada kaitan dengan trajedi yang mer4gut ny4wa ketika sedang di bangunkan.. Yang sahihnya tak tau samada ada kaitan atau cuma kebetulan. waalahualam

Cerita ini tidak tahu sejauh mana kebenaranya. Hanya jadikan ia sebagai bahan bacaan

PENGIKLANAN BERBAYAR!

Rahsia buat duit ribuan ringgit dengan shoppee!!

pernahkah anda beli barang di shopee?

Tahukah anda shoppee merupakan lubuk buat duit paling popular di Malaysia?

50 usahawan beep diperlukan!

# Mendedahkan teknik rahsia jana pendapatan di Shoppee seumur hidup
#Membekal Lebih dari 100 ribu produk untuk anda jual di shoppee, lazada, ebay
#modal yg kecil tapi komisyen yang besar
#tak perlu pening fikirkan pakaging barang
#tak perlu fikir tentang penghantaran
#komisyen pasif dari agent secara harian dan bulanan seumur hidup
#kelas dan latihan di diberikan step by step dari A-Z hingga boleh menguasai teknik

Penerangan adalah PERCUMA!!

PELUANG INI HANYA TERBUKA UNTUK WARGA SELANGOR DAN KL SAHAJA

Hubungi
Wasap.my/601136239413

atau korang boleh JOIN GROUP WHATSAPP KLIK DI SINI –> https://chat.whatsapp.com/LwN1SuGr5Ss3Fz9M4yKCaa

 

BERMINAT NAK IKLANKAN PERNIAGAAN ANDA DI BLOG KAMI? PENGUNJUNG HARIAN 50,000- 500,000 SILA PM KAMI DI FACEBOOK https://www.facebook.com/dnews.fun/messenger