Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Misteri Makhluk mati kering di Florida-.Adakah itu Chupacabra?

Makhluk misteri di India..Adakah itu Chupacabra?

Baru-baru ni heboh terdapat laporan mengenai binatang misteri yang tak tahu apakah ia yang muncul di sekitar kawasan pedalaman di timur laut India, Odisha.

Binatang atau makhluk itu menakutkan beberapa penduduk kampung. Mereka panik jika binatang tu serang rumah mereka.

Menurut berita ‘India Today’ melaporkan terdapat beberapa ekor haiwan ternakan seperti kambing penduduk yang mati dimakan makhluk itu. Cara makan pun sangat menakutkan kerana ianya betul2 tinggal tulang. Ramai membuat spekulasi itu mungkin serigala yang kelaparan. Ada yang kata chupacabra ada juga kata makhluk jadi-jadian.

Pegawai polis sedang giat melakukan siasatan. Setakat ini tiada kehilangan nyawa manusia namun ada yang melaporkan ianya ada menyerang manusia tetapi tidak dapat disahkan siapa. Polis minta orang ramai beri keterangan sekiranya mereka pernah diserang dan menghentikan spelukasi liar cerita yang tak betul..

#MadpCryptozoology

Misteri Makhluk mati kering di Florida

Matsalleh dan makhluk2 crypto nya sentiasa berpisah tiada..

Baru2 ni keluar berita di Florida katanya ada makhluk umpama cryptozoology, Chupacabra ditemui mati kering.

Bangkai makhluk yang dianggap pelik tu ditemui oleh Kelly owner ladang dan ternakan biri2 di Titusville Florida. Baginya binatang ni agak pelik.

Berukuran kira2 3 kaki panjang, berkaki empat tetapi dah mati kering mungkin sebab dahaga agaknya kerana cuaca panas dan kering. Namun rupanya agak pelik, bukan seperti anjing atau binatang lain macam serigala.

Setelah Kelly upload dimedia social, ceritanya mendapat liputan berita tv, rata2 netizen yang bijak pandai menyatakan itu mungkin makhluk ‘Chupacabra’ penghisap darah.

Makhluk legen ni sering menjadi hot spot pengkaji paranormal jugak..ada yang menyatakan binatang ni “the skin of a demon” di alam lain..alam setan la kot??

Apa itu Chupacabra? Boleh lah baca mengenainya di post2 aku yang lepas, letih lah nak membleber banyak2 di bulan puasa ni…­čśé:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1642047015829082&id=1001720953195028

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1434127083287744&id=1001720953195028

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1207286402638481&id=1001720953195028

Sumber: Click Orlando

Jefri Mohammad Takutnya, chupacabra ni selalunya dia akan mergol mangsa sebelum makan hidup hidup sehingga licin

Terrance Ter Stegen Aku ada bela chupacabra ni sekor,big foot pun ada juga.

Nurul Aidillah Dillah chupacabra tu ape..nme binantang ke nme makhluk jadian tuh??

Afi Shazreen Shazreen Afi Chupacabra asal dari mexico dan sepadan texas

Shaz Tngok dri gaya permakanan mcm predator jungle pnya keja…sbb dier suka cabut tulang blakang

RidHuwan Suhaimi chupacabra ni berasal dari indonesia sebenarnya

Rokiah Harib Dlu natang ni selalu duk kat blkang umah aku…….patut la lama x nmpk……dah g sana plk.

Mohd Radzi Sahrudin Kahkahkah..terang2 bangkai biawak

Skullkrusher Krusher Boleh jd alien..buat apa kata biawak..kiki

Muhammad Izzwan Sofian biawak pun xknal tongokkk haha