Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

“Pergi la balik tempat asal jangan kacau orang da”Elok je saya buka sekali betoii la POCONG terpacak depan tingkap saya buka ni.

Saya ingat kes ketuk2 pintu ni da abes rupa nye belom sebab uma saya pulak kena malam tdi, ingat kan uma taman xkena kacau rupanya kena gak hahaha😅. Uma saya area taman tekah jaya. Patut la ade yang bagi tau kes ni da sampai sini sebab kawan adik saya umah depa dah kena kacau kat kampung tekah. Cerite dia camni dalam kol 2:30am camtu saya p dapur kejap nak mnum air pastu baru je nak tongak air tibe je dengar bunyi pintu kat tepi singki ni kira pintu belakamg saya kena ketuk 3kali kuat gak ar tertumpah air mase nak tonggak tu sebab terkejut kuat lak tu bunyi😂. Da la pintu belakang ni besi klo kayu xpe gak ketuk kuat2 , ni pintu besi berdesing telinga weiii😆.

 

So saya p la buka tingkap kat singki ni sebab pintu belakamg sebelah singki je. Elok je saya buka sekali betoii la POCONG terpacak depan tingkap saya buka ni. Saya terkejut la tibe je terpacak depan tingkap , klo manusia terpacak pon still boleh terkejut sebab tibe je dok depan tingkap. Tapi saya xlari la sebab da biasa benda2 ni seram tu ade jugak la bukan xde tapi saya just cakap kat benda ni “Pergi la balik tempat asal jangan kacau orang da” tapi malas ar tenung muke dia geli ade seram pon ade so tengok tepi dia jela hahahha. Pocong tu lame kelamaan dia undur then jadi kabur teros ilang. ALHAMDULILLAH dia da pergi dari uma saya.

#Just nak pesan sakit la klo boleh jamgan la terlalu takot guna benda2 halus ni sebab depa lagi suke kacau orang yang takot sangat ni. Klo kes ni jadi kat umah korang ke xyah buka ape2 sebab nak tengok. Klo jenis kuat semangat xpe klo xkuat jangan la tengok boleh jadi ape2 kat korang pulak nanti. Korang dok je dalam umah wat cam xde ape2 baca ape yang patut ye.

PENGIKLANAN BERBAYAR!

Rahsia buat duit ribuan ringgit dengan shoppee!!

pernahkah anda beli barang di shopee?

Tahukah anda shoppee merupakan lubuk buat duit paling popular di Malaysia?

50 usahawan beep diperlukan!

# Mendedahkan teknik rahsia jana pendapatan di Shoppee seumur hidup
#Membekal Lebih dari 100 ribu produk untuk anda jual di shoppee, lazada, ebay
#modal yg kecil tapi komisyen yang besar
#tak perlu pening fikirkan pakaging barang
#tak perlu fikir tentang penghantaran
#komisyen pasif dari agent secara harian dan bulanan seumur hidup
#kelas dan latihan di diberikan step by step dari A-Z hingga boleh menguasai teknik

Penerangan adalah PERCUMA!!

PELUANG INI HANYA TERBUKA UNTUK WARGA SELANGOR DAN KL SAHAJA

Hubungi
Wasap.my/601136239413

atau korang boleh follow facebook saya hanya tick button follow untuk dapatkan update terkini mengenai Shopee follow disini https://www.facebook.com/mohd.lokman.1272010

 

BERMINAT NAK IKLANKAN PERNIAGAAN ANDA DI BLOG KAMI? PENGUNJUNG HARIAN 50,000- 500,000 SILA PM KAMI DI FACEBOOK https://www.facebook.com/dnews.fun/messenger