Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pukul 1 pagi Budak perempuan berusia 12 tahun di tinggalkan ladang kelapa sawit seorang diri

sebuah kisah yang dikongsikan netizen ini buatkan anda tak percaya bayangkan seorang budak perempuan yang baru berusia lingkugan 12-13 tahun boleh ikut lelaki dan ditinggalkan dalam ladang kelapa sawit seorang diri pada jam 1 pagi

perkara ini menyebabkan ramai tertanya-tanya dimana ibu dan bapa budak perempuan ini? adakah mereka tidak peduli atau kisah sekiranya anak diculik dan di jadikan mangsa jenayah penculikkan organ dan sebagainya?

ikuti kisah yang dikongsikan saudara kita ini

Short story from cherry member

Semalam ride muo punya cerita geng..Lepas kiteorang kuar exit highway yong pengDalam perjalanan menuju ke batu pahat..
Kami terjumpa seorang budak perempuan yg masih dibawah umur 12-13 tahun di tepi jalan

Tanpa ada sesiapa menemaninya.. Di kawasan gelap ladang kelapa sawit pada jam 1 pagi..Tanpa berlengah salah seorang dari rider kami Bernama bogey terus memberi salam dan nasib baik budak tu jawab waalaikumussalam Kalau tetibe mengilai amacam bossku cabuttt

Di sebabkan keperihatian anggota kami Mohammad Norfaiz Bin Abas aka Bogey..Di menjemput adek ini naik bersama dan kami semua mengekori ke pam minyak tongkang pechah..

Sampai disana kami soal siasat adek ni.. Dan mendapati bahawa dia tiada sebarang pengenalan diri.dia menyatakan bahawa ditinggalkan teman lelaki dan perempuan disitu selama sejam dan tidak kembali mengambilnya..

Setelah kami semua ragu2 dan tidak puas hati dgn jawapan yg diberikan.. Kami menghubungi PDRM.. dan menyerahkannya kepada pihak yg berwajib..

Bukan ape maklumlah sekarang ni kes bunuh curi organ.. Xkn la nk biarkan anak gadis bangsa kita ni berjalan kaki sorang2 di kawasan ladang kelapa sawit..

So disini aku juga berharap kepada semua ibu bapa tolong perihatin sikit pada anak2 yg baru meningkat remaja. Kerana sikap dan keinginan mereka ini sangat kuat sehingga tanpa mereka sedari mereka berada dalam risiko yg terlalu tinggi..

 

 

 

 

PENGIKLANAN BERBAYAR!

Rahsia buat duit ribuan ringgit dengan shoppee!!

pernahkah anda beli barang di shopee?

Tahukah anda shoppee merupakan lubuk buat duit paling popular di Malaysia?

50 usahawan beep diperlukan!

# Mendedahkan teknik rahsia jana pendapatan di Shoppee seumur hidup
#Membekal Lebih dari 100 ribu produk untuk anda jual di shoppee, lazada, ebay
#modal yg kecil tapi komisyen yang besar
#tak perlu pening fikirkan pakaging barang
#tak perlu fikir tentang penghantaran
#komisyen pasif dari agent secara harian dan bulanan seumur hidup
#kelas dan latihan di diberikan step by step dari A-Z hingga boleh menguasai teknik

Penerangan adalah PERCUMA!!

PELUANG INI HANYA TERBUKA UNTUK WARGA SELANGOR DAN KL SAHAJA

Hubungi
Wasap.my/601136239413

atau korang boleh JOIN GROUP WHATSAPP KLIK DI SINI –> https://chat.whatsapp.com/LwN1SuGr5Ss3Fz9M4yKCaa

 

BERMINAT NAK IKLANKAN PERNIAGAAN ANDA DI BLOG KAMI? PENGUNJUNG HARIAN 50,000- 500,000 SILA PM KAMI DI FACEBOOK https://www.facebook.com/dnews.fun/messenger