Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Saya melawak kta klu wife mat11,saya nak nikah dengan adiknya TAPI jawapannya buat saya nak terjun sungai


Mitak tolong admin siarkan kisah saya .

saya ada masalah dengan isteri saya , petang tadi sebelum berbuka puase saya ada tanye dye

“kenape per1od xdatang lagi bukan ke dah stop cucuk perancang, pa takut ma ada penyakit lain je” .

lepas tu terus dye cakap,

“xpe klu ma mat1i g la cari lain kata nye”

Lepas tu saya balas laa jawapan dye

“Kalau ma mat1i pa kwen dengan adik ma ok”

Niat saya just nak bergurau je xp di balasnye.

“Herrmm ingat adik aku suke sangat dengan ko dah la miskin gemok hutang banyak..aku ni klu dulu menyesal kawen dengan ko ni kalau dapat balik kan mase aku xnak kenal dengan laki macam ko ni”

Hati mane xremuk klu seorang suami dengar dari mulut isteri tercinta cakap macam ni ..rase macam diri ni xde nilai dah at mate dye rase macam nak terjun sungai je dah..untuk pengetahuan pembace sayaย  ni kawen muda lepas spm dah kwen start dari hidup susah dari pakai moto kriss first model tu pown pinjam moto mak sampai lah sekarang umur 25 ada rumh sewa yang selesa rm400 sebulan , kereta rm400 sebulan dan moto ysuku rm250sebulan hutang xde lah banyak sangat , dengan anak 2 orang dengan kje saya gaji 2500 …duet dye pown saya ada bagi 50~300 sebulan..dye suri rumh tangga.. saya rase kehidupan kami ni kire dah ok bagi saya…makan pakai anak2 semua dah cukup saya xtaa kenapa dye menyesal sangat kawen dengan saya, saya ni selalu bantu dye jage ank kemas rumah bagai. Saya harap pakcik makcik bawang top fan semua bleh tlg sy.

krt

Aizad Hakim Telajak makan gemok jawapnya.. telajak kata putih mata jawapnya.. yg kau pon dtg bebal jwp mcmtu dah kenapa ? Cuba lah bagi contoh lain.. leha janda ke, timah tempang ke, senah sengau ke.. ni adik dia jugak kau bg kan contoh.. tu pon aku nak kene ajau! kau tak tau ke pempuan ni overthingking.. kau baru cakap dlm rumah, dia dah pikir smpai ke marikh sana.. padan muka kau.. hadaplah bini kau.. bukan bini aku!

Amin Noor Padan muka ko gemuk hitam miskin baru pakai ysuku dah acah2 romeo.. Sory2, roh isteri ko sampuk aku td..

Nawal EL Nawfal dah awk gatal mulut ckp nk kwin dgn adik dia knp…hangin la kwn tu..wlupun gurau mesti dia terasa…nanti kalau jumpa adik dia..mesti dia dah fikir bukan2, skrg ni mesti dia anggap awk syok kt adik dia…aiyooo

Syima Coway Ko gila kan adik dia ke hanat!! Aku dengar pun panas!! Ko terluka.. ko tak tau isteri ko lagi terluka.. dalam diam2 ko ada hati dgn adik dia.. ehh kalu laki aku gurau mcmtu.. malam tu jugak aku akan face to face paksa dia jawab bila aku tanya.. Oooo ko ada hati dgn adik aku ye?? Jawab!!! Ko salah jawab ko siap!! Kalu ko xde hati asal ko sebut tadi.. apa pun jawapan gurau ke apa ke.. mmg tiada maaf bagi mu!!!

Nurul Fatihah klu ko kata nak kawen dgn pompuan lain ok lagi kot lawak ko. nak kawin dgn adik bini ko ? JIJIK ! serius lawak kau x kena

PakCik Dah Tua Izin kan pokcik ketawa guling2 dulu yer๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Padan dgn muka ko tt..
Ayat ko dgn isteri jaga lah sikit.. Ni ada ke patut ckp mcm tu..
Nak nikah dgn adik pulak erk?!!!
Isteri mana tak panas kena ayat mcm tu..
Nak melawak pun..kena paham hati isteri..
So skrg! Kan dah nyesal..
Dari tak sakit hati kan terus sakit hati!๐Ÿ˜†ingat lain kali nak ckp..jaga perasaan hati pasangan kita.. Baru lah dia pun boleh jaga hati n perasaan kita..
Okey lah pokcik chau lu..
Esok nak bagun sahur pulak..๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
#bongok๐Ÿ™Š

Rashid Anuar Dah ayat xbertapis…ckp bodoh nnti marah…

Ptt jawab” saya akn setia sehingga syurga” ad fhm