Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

SEMAKIN MENGGANAS mencari tuan baru-ustaz darul syifa turun untuk bantu penduduk kg.gajah

 

Infor kisah viral hantu yang mengangu penduduk di sebuah kampung di perak,mengaggu mengetuk pintu rumah orang kampung,di prcayai belaan berkeliaran mencari tuan baru..kerana tuan asal sudah tenat.wallahhualam…kehadiran gangguan ini brjaya di rakam,oleh pnduduk kampung di sana…tok dan team bersiap sedia.jika di jempot untuk mmbntu mereka di sana insyAllah..mudahan ada rezeki

Skdar infor….tnggu kisah strusnya.

Nurul Farzana Btl radio nie elok.30lbh xsilap kt shopee gerbang mlm pon ada. Dkt 800 surah ustaz yg beza2 mngaji.ceramah agama pon ada sy tiap mlm bukak.

Liza Iza Nurul Farzana yee,betui tu.pengalaman dah ada,sbb sy dh pernah alami benda ni sebulan yg lepas,selalu pasang radio ni.hr hr buka.lama lama benda tu akn jauh dfn kita.

Ernatasya Tasya Dah viral cerita seram niy…. Jauhkan dari musibah ini lingdungilah keluargaku di changkat lada

Liza Iza Cari lah pokok bidara, letak dlm dan luar rmh,jin dan syaitan takut dgn pokok bidara tu.

Nurul Azwani Mmg beno ni, adee 2, yg lagi satu betina masih merayau blm dpt ditangkap. Moga benda ni berakhir dgn elok lah yer. Takut dgrnyee

Biru Mata Hitamku Gempak je tu.. nnt last2 kuar berita Kat kampong gjah deme shooting filem seram.. macam cite kebaya merah tu.

Omey Moto Dekat batu gajah pulak..se ingat aq ade kes hantu bonjot pulak mntk tlong bukak kan tali bonjot dia..habis dia berkeliaran mntk tlong..tpi sape nak tlong chor..gile apa..last2 ade jugax org tlong bukakkn.tak silap aq,ada sorang bidan yg tlong bukak kn..tpi last2 bidan tu meninggal..mgkin dia dh langgar perjanjian dgn bonjot tu..jgn la berani2 nak bukak..bukan sebarangan org boleh bukak..

Edy Eta Seeloknye buat pagar kwsan rumah dgn garam kasar skli ngan bacaan ayat yassin n kursi…mudah2 an ALLAH makbulkan..inshaallah.

Baba Joe xde ke pawang2 bomoh2 dukun2 bidan2 dlm perak nie… ahahha… bnyk yg power2 kn.. ce terai ce terai tiup2 kn sikit kat kg deme tu….ahaha

Anuar Hamdan Kome ni kalo siang semua jadi hero …bila malam jadi heroin. Atee ..bila diketuk pintu ..bukak ler ..bawak bekecek ..tanya apa masalah nya.

Ato, ambush dengan orang kampong yg ade senapang patah . Bedhe aje bila nampak .

Siti MaiZaidi Kita ikut logik akal je lah. Rumah biasa nya smua berpagar kan. Ada grill rumah lg. Klau tgh mlm pintu org ketuk, jgn di layan. Xkan org nk panjat pagar rumah kot. Huhu apa pun seram mikir kan nya.

PERAK AJERR

 

PENGIKLANAN BERBAYAR!

Rahsia buat duit ribuan ringgit dengan shoppee!!

pernahkah anda beli barang di shopee?

Tahukah anda shoppee merupakan lubuk buat duit paling popular di Malaysia?

50 usahawan beep diperlukan!

# Mendedahkan teknik rahsia jana pendapatan di Shoppee seumur hidup
#Membekal Lebih dari 100 ribu produk untuk anda jual di shoppee, lazada, ebay
#modal yg kecil tapi komisyen yang besar
#tak perlu pening fikirkan pakaging barang
#tak perlu fikir tentang penghantaran
#komisyen pasif dari agent secara harian dan bulanan seumur hidup
#kelas dan latihan di diberikan step by step dari A-Z hingga boleh menguasai teknik

Penerangan adalah PERCUMA!!

PELUANG INI HANYA TERBUKA UNTUK WARGA SELANGOR DAN KL SAHAJA

Hubungi
Wasap.my/601136239413