Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

‘Sosej’ Melayu memang sedap! Janda Siti Amiza buat tawaran mengejut!

Setelah sekian lama mendiamkan diri Janda kontroversi yang pernah mencetuskan kemarahan warganet sekali lagi tampil dengan kenyataan terbaru di bulan ramadhan

kali ini janda tersebut kongsikan kisahkanya menjadi jadi kemudian turut mempelawa kepada lelaki-lelaki melayu yang ingin menjadi suaminya boleh buat pendaftaran

dalam status di wallnya beliau telah update sesuatu yang buatkan ramai kaum lelaki panas telingga

umur 22’dah dua kali janda . . Kalau tahun depan 23 aku rasa 3x janda . Ramai tanya best ka jadi janda? Best sangat sebab SOSEJ sesetengah melayu/lelaki mcm di #enconsave #mydin #giant #dan sewaktu dgn nya. SO dah rasa sosej ramly kita try pulak saudi contoh. . .

ada yang tanya akak nak janda sampai bila. ? Dalam hidup mungkin kita nafas 100tahun jangka umur so setiap tahun kahwin 1.’. Dah rasa A’ kita try B . Umur aku 65 pun aku buat benda sama. .bg jadi mcm org minyak 99 baru CUN. . .

ADA YANG tanya kenapa akak kahwin melayu bukan india atau cina. .mudah je sbb sesetengah melayu mudah tinggalkan pasangan mcm couple la. .

Aku janda ka dara ka better janda dari dara tupai tebukkk.

susulan itu status tersebut mengundang perbagai komen-komen yang menyakitkan daripada warganet berikut antara luahan mereka

Zaizirul Zainudin Kesiannnnn mak bapak dia ni…harapan nak lihat anak menjadi insan berguna…akhirnya menjadi anak yg DIGUNA….allahuakbarrrr

Bella . hoii . hoii , kau tak puase kee ? bdoh perangai , time puase gini pon anta gambar mnjolok mate , Bangang ! tak pandai hormat kee ? dasar pmpuan gile btang

Hamka Junior Barang secondhand low class…mana mahu…busuk

Ruani Suhaimi Ape lah ko ni..puasa2 pon….bg gmbr cm bingai… Jga lah skit maruah kaum.janda…ni x…ko lg nk memalu kn kaum janda2 sekalian..ada otak pikir ye siti.. Jgn bangga sbb ko dh rse byk kote…….ingt tuuu…..jgn bngga sgt k

Teykaa Lann Kalau ang anak dara pown belom tentu dara aihh.. Confirm kena tebuk tupai… Hahaha.. Tu sbb jd janda bangga laa.. Org kwen bukan sbb nafsu semata2.. Tp ang jenih pkiaq nafsu jaa.. Apa punya org..

Ismadi Azman Klo dah rapat tak payah sosej besar pn dah sedap kn…ni cnfm dah beso dah ni tak da rapat2 lg dah.

Joesney King Jangan lg kawin la…bagus janda sampai tua saja…kawin pn setahun 2 janda balik ha

Irfan Asyraf riak takbur la sementara allah bg rezeki lg.. kena musibah, cth org baling asid ke bru la tahu erti penyesalan.

 

TREDING

Video : Kononnya menggoda tapi tetek silap ejas!

Video : gesel kem*luan belakang wanita di bazar ramadhan

Exco Johor : tak puas hati dengan TSMY, Mahathir ugut letak jawatan PM

Netizen dakwa lagu Siti Nordiana antara punca PH kalah di Rantau

Pukul & pecahkan dara gadis bawah umur netizen dedahkan wajah ‘barua’ berkenaan

7 gambar wanita dirog*l mayat keadaan telanj*ng dicampak celah batu

Lantikan MB Johor : Peguam dedahkan siapa lebih ‘berkuasa’ PM atau Sultan

TMJ Anak raja kurang ajar dan paling bangsat! – Mak cik PPBM