Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Video :suami malu! Aksi melamar teman wanita di mall kena ser4ng dengan bini

Islam membenarkan lelaki untuk berkahwin lebih daripada seorang jika beliau mampu dari segi keperluan zahir dan batin. Namun pada hari ini kita dapat menyaksikan duit rokok pun tak mampu tanggung, seluar dalam pula isteri belikan ada hati nak kahwin lagi

Ada juga lelaki hari ini spesis biawak hidup malas bekerja hanya tahu menyumbangkan spermatetapi segala peberlanjaan rumah ditanggung oleh isteri .

Jadi diharapa anda bukan lelaki spsesis di sebutkan. Sebuah video menjadi tular dilaman sosial apabila aksi lamaran suami pada teman wanita dalam mall diser4ng oleh isteri dan rakannya.

kemudian suami tersebut pertahankan teman wanita tersebut dari diserang bininya lihat video dibawah

 

dalam video diatas tidak dinyatakan lokasi kejadian dan ada mengatakan ia hanya lakonan namun tak pasti adalah lakonan atau realiti zaman sekarang berhati-hati ketika melakukan sesuatu video di hujung jari

ANTARA KOMEN NETIZEN

Badiuzzaman Bohari Berlakon ke betul ke..lelaki tu xsalah pn..die ade hak nak kawen lebih..lelaki boleh kawen 4org..drpd die buat yg xelok..drama melayu skrg semua cerita lelaki kaya raya..so xde masalah nk kawen smpai 4org.

Cik Puan Bunga mmg lelaki mcmtu ya ?  pertahankn skndle dr bini. kesian bini dia. tgk vd tu, dia coverkn skndle dia dr isteri sendiri. skndle tu x fikir ke , nnti2 lelaki tu buat mcmtu jgak dekat dia. spesis  ssh. suka nk bunuh sesama kaum hawa

Liyana Muhammed Klau suami tu mampu khawinlah berape pun, tapi klau khawin hnya kerana nafsu baik batalkan saje niat, kerana yg menjadi mangsa ank2

Arm Bin Pit Melayu takda class. Apa susah, taknak, nextttt. Macam kau sorang lelaki kat dunia ni

Nicole Nick Ayooo..llaki jahanam dajjal cm ni…ppuan tu…akan kena same jge nasib dia nnt…sabar isteri…kesian isteri

Che Wan Kapir buat melayu ikut kononnya sweet.. Adakah islam pada title atau islam pada hati.. Tanya lah diri sendiri.

Bunga Lestari Mewangi Gatal betul betina garit tu ya….,”Apa tkde bujang ke ko blh cari…,”Ni suami org gak dia nak….,,””Elok pun si isteri tu dtg….,”Pandan muka dgn jantan tu….hahaha.

Eyfa Rizan Jailani Woiii2 ko tolak je jantan keparat tu?? Kasi itu gusti 1 kali la dgn pompuan tu, yg prmpuan tu pling tk ko tarikk la rmbot dia dia, hahaha..

Putra Raj Xsilap bukan kt malaysia ni..rasa mcm kt bangladesh..

 

 

 

PENGIKLANAN BERBAYAR!

Rahsia buat duit ribuan ringgit dengan shoppee!!

pernahkah anda beli barang di shopee?

Tahukah anda shoppee merupakan lubuk buat duit paling popular di Malaysia?

50 usahawan beep diperlukan!

# Mendedahkan teknik rahsia jana pendapatan di Shoppee seumur hidup
#Membekal Lebih dari 100 ribu produk untuk anda jual di shoppee, lazada, ebay
#modal yg kecil tapi komisyen yang besar
#tak perlu pening fikirkan pakaging barang
#tak perlu fikir tentang penghantaran
#komisyen pasif dari agent secara harian dan bulanan seumur hidup
#kelas dan latihan di diberikan step by step dari A-Z hingga boleh menguasai teknik

Penerangan adalah PERCUMA!!

PELUANG INI HANYA TERBUKA UNTUK WARGA SELANGOR DAN KL SAHAJA

Hubungi
Wasap.my/601136239413

 

BERMINAT NAK IKLANKAN PERNIAGAAN ANDA DI BLOG KAMI? PENGUNJUNG HARIAN 50,000- 500,000 SILA PM KAMI DI FACEBOOK https://www.facebook.com/dnews.fun/messenger